Kerromme yrityksesi tarinan

Pohdit varmaan yrityksesi nettisivuihin, yritysilmeeseen tai sosiaalisen median kanaviin liittyviä haasteita tai kehityskohteita. Kaipaat mahdollisesti apua niiden kanssa. Vai pohditko ja punnitsetko, onnistuisiko esimerkiksi nettisivujen tekeminen itse? Ollaan rehellisiä: varmasti onnistuu! Eri asia sitten on, että kuinka hyvin ja milloin? Tunnetko hakukoneoptimoinnin, saatko sivuistasi tehtyä responsiiviset entä päivitykset, onnistuvatko ne kaikki? Ja onko sinulla yritystoimintasi ohella oikeasti aikaa tehdä sellaiset nettisivut, jotka palvelevat asiakkaitasi heidän ansaitsemallaan tavalla?

Jos epäröit vastata edellä esittämiimme kysymyksiin, niin ei hätää, me voidaan auttaa. Tutustu alta palveluihimme.

TELLING YOUR STORY

Nettisivut

Yrityksesi tarina ansaitsee tulla kuulluksi. Kerro meille yrityksesi tarina, me herätämme sen henkiin ja teemme sen näkyväksi verkkoympäristössä.

Huolehdimme, että nettisivusi näkyvät kaikilla laitteilla ja tehokkaasti myös hakukoneissa. Monikieliset sivutkin onnistuvat ja mielellämme tuotamme myös oikeanlaisen, asiakkaitasi puhuttelevan sisällön yrityksesi sivuille.

STORY LOOK

Yritysilme

Jokaisella yrityksellä on tarina. Jokaisella tarinalla on kasvot. Tehdään yhdessä yrityksesi tarinalle kasvot, jotta ne ovat asiakkaittesi helposti tunnistettavat ja muistettavat.

Yrityksen värimaailman rakentaminen, logosuunnittelu, käyntikortit, painetut materiaalit. Siinä muutama esimerkki, joita saatat tarvita vahvan tarinan eteenpäin viemiseen ja asiakkaille kertomiseen.

STAYING ALIVE

Sosiaalinen media

Tarinat elävät. Tarinat kasvavat ja saavat entistä suurempia yleisöjä. Pidetään yhdessä yrityksesi tarina pinnalla ja puheenaiheissa.

Instagram, Facebook vai Twitter? Mitä eroa niillä edes on? Missä kanavassa kannattaa näkyä ja ehkä tärkeimpänä kysymyksenä, miten siellä kannattaa näkyä? Tehdään suunnitelma yhdessä ja saadaan aikaan puheenaiheita.

untitled-3374
Miksi me?

Me uskotaan siihen, että selkeällä ja avoimella yhteistyöllä rakennetaan menestystarinoita.

Me tykätään siitä mitä tehdään. Me osataan se mitä tehdään. Meillä on aito halu auttaa pienyrityksiä näkymään vahvemmin verkossa ja me uskotaan, että saadaan se vaikuttavimmin tehtyä juurikin tarinoiden kertomisen avulla. Kerrotaan siis yrityksen tarina visuaalisesti ja sisällöllisesti. Eikö kuulostakin toimivalta? Milloin kerrotaan sinunkin yrityksesi tarina? Laita viestiä meille tai soita ja tehdään yrityksesi näkyväksi verkossa!

01

Tutustuminen ja suunnittelu

Asiakkaan toiminnan tunteminen on tärkeää, jotta osaamme kertoa heidän tarinansa. Yleensä ensimmäiset tapaamiset tapahtuvat asiakkaidemme tiloissa, jolloin pääsemme heti alussa aistimaan yrityksen tunnelmaa - tarinankerronta saa siten alkunsa. Suunnittelemme yhteistyössä asiakkaan kanssa asiakkaan tarpeita vastaavan kokonaisuuden ja käymme läpi aikataulun.  

02

Materiaalin työstäminen

Suunnitelman toteuttaminen alkaa! Asiakkaan tavoitteita ja toiveita mukaillen toteutamme uudet nettisivut, päivitämme yritysilmeen tai laitamme some-kanavat kuntoon.

03

Palaute ja valmiit tuotteet

Työstämämme materiaalit hyväksytetään asiakkaalla ja tehdään tarvittavat korjauskierrokset. Kun kaikki on valmista, on aika alkaa hyödyntämään toteutettuja asioita ja nauttimaan näkyvyyden kasvamisesta verkkoympäristössä.