Kaikilla on tarina, tämä on meidän.

Syksy 2017 ja lomamatka Balkanin seudulle on alkamassa. Lomamatka, johon osallistuu kaksi ystävystä, kaksi pienten lasten äitiä. Nyt on aika rentoutua, viettää aikaa vapaalla, hyvän ruoan ja juoman parissa, upeissa maisemissa. Tiedossa on viisi eri majoituspaikkaa ja paljon uusia nähtävyyksiä ja kokemuksia. Tuossa vaiheessa ei vielä tiedetty mihin kaikkeen kyseinen matka johtaakaan. Tästä matkasta alkoi Mosmosin tarina.

Toinen matkapäivä käynnissä ja matka kohti Bosnia-Herzegovinaa on alkanut vuokra-autolla. Johanna ajaa ja Jenny toimii kartturina. Yhteys karttapalveluun katkeaa pian Kroatiasta Bosnia-Herzegovinan rajan ylityksen jälkeen. Onneksi aikaisemmasta tutustumisesta on jäänyt mieleen kohdekaupungin Mostarin satelliittikarttakuva ja kyseisen muistikuvan avulla kaupunkiin suunnistettiin.

Kaupunkiin ja majapaikkaan päästyämme, sade lakkaa ja lämpö alkaa palautumaan kaupunkiin. Täydellisen majapaikan lämpimästä syleilystä lähdetään kävelemään kohti keskustaa. Kaupungin halkovasta joesta nousee tiheä sumu, kun sade on väistynyt ja ilma raikastunut. Kaupungissa palvelu on käsittämättömän ystävällistä ja asiakkaan tarpeet tarkasti huomioivaa. Olo on luottavainen ja innostunut - tästä tulee hyvä reissu.

Tuosta reissusta ja kyseisistä tunnetiloista on syntynyt Mosmos. Mostar on antanut kimmokkeen myös yrityksemme nimeen ja vielä tuplana koska onhan meitä kaksi jakamassa tätä muistoa. Kyseinen vierailu kaupunkiin loi pohjan yrityksemme arvoihin: luotettavuus, helposti lähestyttävyys, uudet ja raikkaat ideat. Haluammekin toiminnallamme saada asiakkaille saman tervetulleen, lämpimän ja uudesta innostuneen olotilan, joka meillä oli Mostarin matkallamme. Ja tarina, sen me haluamme myös sinun yrityksestäsi kertoa - selkeästi, visuaalisesti ja siten, että kaikki pääsevät sen kuulemaan.

IMG_6615
JOHANNA

Iloinen ja avoin markkinoinnin ammattilainen, asiakaspalvelusta innostuva, kirjoittamisesta syttyvä.

Johanna rakastaa kirjoja, niiden lukemista ja kuuntelemista. Ihmisten, yritysten ja yhteisöjen tarinat kiinnostavat ja Johanna kokeekin asioiden heräävän henkiin ja jäävän mieleen tarinoiden avulla. Johannan kokemus ja koulutus markkinoinnin parista, kaupan alan esimiestehtävistä ja verkkokaupan pyörittämisestä antoivat luottamuksen lähteä yrittäjäksi tekemään sitä mistä todella nauttii: tarinoiden kertomisesta markkinoinnin keinoin.

Vapaa-ajallaan Johannan voi bongata metsälenkiltä kuulokkeet korvillaan, kuuntelemassa uusinta äänikirjasuosikkiaan. Yhdistystoiminta, kuntoilu ja kahden lapsensa harrastuksissa mukana oleminen ovat lähellä Johannan sydäntä. Kissanpentu ja työssään paljon reissaava mies tuovat oman lisämausteensa Johannan arkeen.

johanna@mosmos.fi | +358 40 565 4351 | Hämeenlinna

JENNY

Hymyilevä ja innostunut visuaalinen suunnittelija, sosiaalisen median osaaja, intohimoinen valokuvaaja.

Jennylle visuaalisuus on tärkeää. Olipa kyse sitten kuvankäsittelystä, asiakkaan logon suunnittelusta tai työympäristöstä, kaiken tulee olla visuaalisesti sopusoinnussa keskenään, kuitenkaan pientä säröä unohtamatta. Jennyn visuaalisen suunnittelun koulutus ja kokemus freelancerina työskentelystä vahvistivat halua ryhtyä yrittäjäksi ja keskittyä parantamaan myös toisten pienyritysten nettinäkyvyyttä.

Jennyn voi löytää vapaa-ajallaan mökiltä Turun saaristosta, suunnittelemassa illan menua aviomiehensä ja kolmen lapsensa kanssa. Muulloin Jenny sisustaa uutta omakotitaloaan tai napsii valokuvia milloin mistäkin. Reissutyötä tekevä mies, lapset harrastuksineen ja perheen kissa pitävät Jennyn arjen vauhdikkaana.

jenny@mosmos.fi | +358 40 702 9400 | Parainen

IMG_6822
IMG_6862
IMG_6847

Kerrotaanko sinun yrityksesi tarina seuraavaksi?